CRV-Districtsbijeenkomsten

14
jan
2019
-
08 Mar 2019

Van 14 januari tot 8 maart 2019 vinden de jaarlijkse districtsbijeenkomsten plaats voor alle leden van Coöperatie CRV. We blikken we terug op het afgelopen jaar, u krijgt een toelichting op de jaarcijfers en de actualiteiten en waar van toepassing vinden bestuursverkiezingen plaats.

Dicht bij de praktijk

Dit jaar is bij veel bijeenkomsten een bezoek aan een praktijkbedrijf onderdeel van het programma. U krijgt hier een rondleiding over het bedrijf waar u te gast bent. Tijdens de rondleiding is er alle tijd voor vragen en het uitwisselen van ervaringen. Deze praktijkgerichte insteek is voor u als lid extra interessant. Bij deze ochtendbijeenkomsten is een lunch inbegrepen. Bij de avondbijeenkomsten is er veelal geen bedrijfsbezoek, maar is er een boeiende spreker met veel praktijkervaring die zijn verhaal toelicht.

Aanmelden voor de CRV-Districtsbijeenkomsten is noodzakelijk in verband met de te reserveren ruimten en lunches. Klik hier voor de pagina met alle data, locaties en meer informatie over het programma. Op die pagina kunt u zich ook aanmelden!