Online Holstein stierenpresentatie op 10 december

20
nov
2020
0
Reacties

CRV staat voor gezonde koeien met en functioneel exterieur die een uitstekende productie met prima gehalten realiseren. De basis van fokkerij is een passende stierkeuze. Zoals u van ons gewend bent bieden wij u een ruim aanbod holsteinstieren.

Half december ontvangt een selectie van onze klanten de nieuwe brochure Stierenaanbod per post of digitaal waarin deze stieren ook vermeld staan. Maar hoe kies je nu de best passende stier? Graag nodigen wij u uit voor een online stierenpresentatie (webinar) op donderdag 10 december.

Stierenpresentatie
In deze online stierenpresentatie stellen we enkele holsteinstieren (zwart- en roodbont) nader aan u voor door middel van foto’s en filmmateriaal. Hiervoor hebben we filmopnames in onze stierenstallen in Giekerk gemaakt. Wilt u zelf een gezonde en efficiënte veestapel realiseren, zorg dan dat u de online stierenpresentatie op donderdag 10 december niet mist!

Datum: donderdag 10 december 2020
Tijd: 20:30 – 21:00 uur

Aanmelden
Om de online stierenpresentatie bij te wonen is het noodzakelijk dat u zich vooraf inschrijft. Aanmelden kan heel eenvoudig door hier te klikken.

Webinar over kruisen op 12 januari
Voor de kruisingsliefhebbers en iedereen die geïnteresseerd is om te gaan starten met kruisen vindt op dinsdag 12 januari om 20.30 uur een speciale webinar plaats. Meer informatie over deze webinar volgt nog.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *