Digitaal alternatief voor najaarsbeurzen

categorie Evenementen
13
okt
2020
0
Reacties

Waar u ons normaal gesproken met een stand op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg en Gorinchem en met een dochtergroep op de HHH-show aantrof, neemt CRV het resterende kalenderjaar 2020 geen deel aan beurzen en shows. De verwachting is dat we dit standpunt blijven handhaven voor de eerste helft van 2021. De reden achter dit besluit is corona en de daarbij geldende restricties.

Webinars

In plaats van fysieke beurzen en shows gaan we u via de digitale weg van nieuws en informatie voorzien. Zo heeft u op 8 september onze eerste online stierenpresentatie kunnen volgen. Deze presentatie krijgt een vervolg na de indexdraai van december. Door uw feedback kunnen we deze stierenpresentatie nog beter afstemmen op uw wensen en behoeften.
U kunt deze presentatie hier terugkijken.

In oktober en november geven we drie webinars waarin CRV Mineraal en de FosfaatPlanner worden behandeld; zowel een basistraining als een verdiepingstraining staan gepland.
Meer informatie over de webinars voor CRV Mineraal op 20 en 21 oktober
Meer informatie over de webinar voor CRV FosfaatPlanner op 4 november

Voor januari en februari 2021 staan de CRV-districtsbijeenkomsten gepland, die we ook digitaal gaan gehouden.

Virtuele tours

Daarnaast heeft u vast de virtuele tours door het Dairy Breeding Center in Wirdum en onze stierenstal in Harfsen gezien. Recent heeft ook Arjen Vernooij van CRV-testbedrijf Hedra Holsteins u schitterende dieren op zijn bedrijf getoond. Opnames in de stierenstal in Giekerk en op het Internationaal Logistiek Centrum en het Spermaproductiecentrum in Deventer staan voor dit najaar gepland. Samen met onze partner AWE tonen wij u regelmatig beelden vanuit de vleesveestierenstal in Ciney. Binnenkort volgt er ook een film over het CRV-testprogramma.

Houd onze website en social media dus goed in de gaten de komende tijd!