Gebruik de gratis MPR Assistent en win een iPad Mini

categorie Efficiëntie
30
okt
2018
2
Reacties
MPR assistent

Voert u de MPR uit in eigen beheer? Maar kent u dan ook de gratis CRV app MPR Assistent? Deze app op telefoon of tablet maakt MPR makkelijk. En bovendien maken alle gebruikers van de MPR Assistent kans om een iPad Mini te winnen.

Met de MPR Assistent voert u snel en efficiënt de mpr-gegevens in op uw smartphone of tablet. De app controleert bovendien direct of u alles juist hebt ingevuld. Meer weten over deze handige app?
Kijk hier voor meer informatie en gebruikerservaringen.

 

Win een iPad Mini

Wilt u zelf het gemak van MPR Assistent ervaren én kans maken op een iPad Mini? Ga dan tijdens de volgende proefmelking met de app aan de slag. Tot 30 juni 2019 verloten we iedere twee maanden een iPad Mini onder alle gebruikers van de app.

MPR Assistent gratis downloaden

De app is gratis te downloaden in de App Store (voor iPhone) of Google Play Store (voor Android) (tip: zoek op MPR). Na downloaden logt u gemakkelijk in met uw VeeManager-account en gaat u direct aan de slag.
Heeft u nog vragen over de app, neem dan contact op met onze klantenservice: klantenservice.nl@crv4all.com of 088 00 24 440.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

 1. 15 november 2018 (Marianne Rijken) Schreef:

  Hoe doe ik dat bij 1 maal per dag een monster nemen?

  Beantwoorden
  • 16 november 2018 (CRV) Schreef:

   Beste Marianne,
   Dat is normaalgesproken automatisch ingesteld op de app (na inloggen). Wilt u zeker weten of deze instelling voor uw bedrijf correct staat, neem dan even contact op met de afdeling mpr-verwerking (088 00 24 422), zij kunnen dat checken.

   Beantwoorden