Wie verslaat de ‘bibberkoe’ op de CRV-stand?

categorie Efficiëntie
21
jun
2019
0
Reacties
nrm 2019 bibberkoe

Spanning en sensatie op de stand van CRV gedurende de NRM. Op de CRV-stand komt namelijk een ‘bibberkoe’ te staan. Dat is zo’n ijzeren frame met een spiraal. Wordt het frame geraakt, dan gaat er een zoemer en ben je af. Van iedereen die foutloos de bibberkoe rondgaat, noteren we de rondetijd op het scorebord. Zo kunnen alle bezoekers zien welke tijd er te verslaan is. Iedere bezoeker van de NRM dagen we uit om mee te doen met onze bibberkoe-competitie!

 

Ieder uur een prijs

Ieder uur ontvangt de snelste deelnemer van het afgelopen uur een CRV-kalverdekje. Dit kalverdekje reiken we uit op de CRV-stand. Je hebt tot 18.00 uur (vrijdag) en 17.00 uur (zaterdag) de tijd om het kalverdekje op te halen in onze stand.

 

Speciale scholierencompetitie

Scholieren uit het agrarisch onderwijs kunnen meedoen in de speciale bibberkoe-scholierencompetitie. De hoofdprijs van deze scholierencompetitie is een ‘dagje uit’ voor de hele klas. En met een dagje uit bedoelen we een compleet verzorgde dag inclusief busvervoer, lunch, bezoek aan het Dairy Breeding Center in Wirdum, een rondleiding over een interessant melkveebedrijf en een activiteit. Er zijn twee hoofdprijzen te winnen; één voor de snelste tijd van de vrijdag en één voor de zaterdag. Oh ja, de winnaar moet aan het eind van de dag natuurlijk wel aanwezig zijn op de CRV-stand om de prijs in ontvangst te nemen!

Lees meer over onze activiteiten op de NRM 2019!