CRV heet u welkom op de Rundvee en Mechanisatie Vakbeurs Gorinchem

14
nov
2019
0
Reacties
RIC-bakken ook te zien tijdens beurzen Hardenberg en Gorinchem
De blauwe RIC-bakken voor het meten van individuele voeropname

Tijdens de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Gorinchem is CRV natuurlijk van de partij! We begroeten u daar graag op onze stand op dinsdag 26, woensdag 27 of donderdag 28 november. 

Onze stand is te vinden centraal in de hal (standnr. G114), waar we u laten zien waarom CRV de nummer 1 is in gezondheid en efficiëntie. Op de stand ziet u een zogenaamde RIC-bak (“Roughage Intake Control”). Dat is zo’n blauwe voerbak die we gebruiken voor het meten van individuele voeropname op praktijkbedrijven. Natuurlijk vertellen we u graag wat we precies meten met deze bakken en hoe u daarvan profiteert!
Ook kunt u zich alvast voorinschrijven om één van de bedrijven te bezoeken waar de blauwe bakken in de stal worden gebruikt. Onder de noemer Themadagen Voerefficiëntie is het mogelijk om komend voorjaar zo’n praktijkbedrijf in Nispen, Overloon, Bellingwolde, Emmercompascuum of Dalen te bezoeken.

 

KENNISTHEATER KUIP

In het speciale kennistheater KUIP (Klauw, Uier, Pens) op de 1e verdieping geven diverse bedrijven presentaties met het thema ‘gezonde dieren, gezond bedrijf’. Een gezonde veestapel levert u en uw bedrijf natuurlijk veel op. CRV kan u hierbij ondersteunen met passende producten en diensten én deskundig advies. Laat u daarom in een uurtje bijpraten door onze specialisten en kijk wat dit voor uw bedrijf kan opleveren. Op alle beursdagen verzorgen we om 16.00 uur een boeiende sessie in het Kennistheater. Graag begroeten we u daar!

 

BEURSGEGEVENS

RMV Gorinchem
Data: 26-28 november 2019
Tijd: 13.00 – 22.00 uur (met om 16.00 uur de sessie in Kennistheater KUIP)
Adres: Franklinweg 2 te Gorinchem (Evenementenhal)