Webinar CRV Mineraal: verhoog uw kennis

categorie Efficiëntie
25
sep
2020
0
Reacties
CRV Mineraal

Wilt u uw kennis van CRV Mineraal verbeteren? Dan kunt u straks zelf uw mineralenboekhouding in orde maken! Hiervoor organiseren onze mineraal-experts twee keer een webinar om u te helpen CRV Mineraal snel en goed bij te houden. Zo krijgt u bovendien meer inzicht in uw eigen bedrijfssituatie, kunt u het werk van uw adviseur beter beoordelen en de juiste vragen stellen. 

Bent u nog niet bekend met CRV Mineraal dan kunt u het beste aansluiten bij onze webinar CRV Mineraal basis. Tijdens deze webinar nemen we u mee door het mineralenboekhoudprogramma CRV Mineraal. Aan de hand van een voorbeeld vullen wij een bemestingsplan volledig in. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat.

Voor de wat gevorderde gebruikers van CRV Mineraal organiseren we een verdiepende webinar over CRV Mineraal. Tijdens deze webinar leggen we de nieuwe onderdelen in de applicatie aan ut uit, daarnaast is er de mogelijkheid om via de chat vragen te stellen.

Beide webinars zijn thuis te volgen, heel eenvoudig en online vanaf uw eigen computer, geheel kosteloos. Zo bent u in korte tijd helemaal bijgespijkerd over de mineralenboekhouding van CRV Mineraal.

CRV Mineraal basis

Online webinar, dinsdag 20 oktober 20:00 – 21:00 uur

Hier aanmelden voor de webinar van 20 oktober

CRV Mineraal verdieping

Online webinar, woensdag 21 oktober 20:00 – 21:00 uur

Hier aanmelden voor de webinar van 21 oktober

De webinars zijn thuis te volgen via uw eigen pc, gebruik daarvoor het liefst internetbrowser Chrome. Meld u vooraf aan voor het webinar naar keuze. Natuurlijk kunt u ook meedoen aan beide webinars, meldt u dan twee keer aan!
Na het aanmelden krijgt u van ons een persoonlijke link waarmee u op het bewuste tijdstip kunt inloggen om de webinar live te volgen en waarbij u ook live vragen kunt stellen. Hopelijk tot 20 of 21 oktober!