Laat u bijpraten tijdens de ‘Week van de voerefficiëntie’

20
feb
2020
0
Reacties
week van de voerefficiëntie
In verband met de situatie rondom het coronavirus, is de Week van de voerefficiëntie uitgesteld. Wanneer de situatie het toelaat, plannen we dit evenement opnieuw!

Voerefficiëntie wordt steeds belangrijker in de melkveehouderij. Hoe efficiënter een koe omgaat met voer, hoe beter. Dat is goed voor uw portemonnee én goed voor het milieu.

CRV en haar kennispartner Veeteelt organiseren daarom samen met partners van 16 tot en met 20 maart de ‘Week van de voerefficiëntie’. Elke dag van de week zet één van de CRV-voeropname-praktijkbedrijven de deuren voor veehouders open. U bent welkom om het hele verhaal over voerefficiëntie te horen via korte, interactieve workshops.

Wilt u weten hoe u de voerefficiëntie op uw bedrijf kunt verbeteren? Kom dan naar de Week van de voerefficiëntie! We heten u van harte welkom!
Het aantal bezoekers per praktijkbedrijf is beperkt, daarom graag vooraf aanmelden, via de speciale website. Daar vind u ook meer informatie over het programma.

(Ruw)voerpartners, accountantsbureaus, automatiseringsbedrijven en CRV vertellen geven u praktische handvatten om de voerefficiëntie op uw eigen bedrijf te verbeteren. Ook ziet u dit direct in de praktijk! Daarnaast is er ook nog een interessante voerefficiëntiemarkt, waar de partners hun verhaal doen.

 

Maak nu al kennis met de praktijkbedrijven

Elk van de CRV-voeropname-praktijkbedrijven stelt zich voor in een video. Ze vertellen onder meer wat ze zelf al hebben geleerd van het meten van de voerefficiëntie op hun eigen bedrijf.
Bekijk hier de video’s.