Haal meer financieel voordeel uit CRV-Mineraal

categorie Efficiëntie
1
sep
2017
6
Reacties
Krijg meer bedrijfsinzicht met CRV-Mineraal

CRV-Mineraal geeft u meer bedrijfsinzicht. Maar wist u dat u met CRV-Mineraal ook meer financieel inzicht in uw bedrijf kunt krijgen? Kom dan naar een van de regiobijeenkomsten die CRV samen met Accon AVM organiseert.

Tijdens deze bijeenkomst laten we u met praktische voorbeelden zien hoe het vernieuwde CRV-Mineraal u meer bedrijfsinzicht geeft in uw mest- en mineralenboekhouding. Doordat de gegevens automatisch inladen, heeft u altijd een actueel overzicht van uw mineralenhuishouding. U kunt tijdig bijsturen, dubbel werk voorkomen en daarmee uw rendement verbeteren.
Aansluitend gaat een specialist van Accon AVM in op de uitkomsten van de mestboekhouding. De specialist laat zien hoe u daarmee geld kunt besparen.

 

Kom naar een regiobijeenkomst!

Het belooft een interessante avond te worden waarvoor we u graag uitnodigen. U kunt zich via de website van CRV-Mineraalregiobijeenkomst aanmelden voor één van de onderstaande locaties.

 

Datum Plaats
Maandag 25 september Hoorn
Dinsdag 26 september Heerenveen
Dinsdag 26 september Alphen aan den Rijn
Maandag 2 oktober Hoogeveen
Maandag 2 oktober Echteld
Dinsdag 3 oktober Bedum
Dinsdag 3 oktober Sevenum
Maandag 9 oktober Varsseveld
Dinsdag 10 oktober Amersfoort
Maandag 16 oktober Lelystad
Dinsdag 17 oktober Breda

 

 

Basistrainingen CRV-Mineraal

Later dit jaar organiseren we basistrainingen voor CRV-Mineraal. Tijdens de basistraining gaan de deelnemers echt aan de slag met de applicatie. Deze trainingen zijn speciaal bestemd voor fok- en veeteeltstudieclubs. We informeren deze clubs eind september over de trainingen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 reacties

 1. 06 september 2017 (Jakob Horinga) Schreef:

  Hoi
  IK zou ook graag met de basis training mee willen doen, maar zit niet op fok of studie club. wat nu?

  Beantwoorden
  • 07 september 2017 (CRV) Schreef:

   Beste Jakob, daar is tzt vast wel een mouw aan te passen. Op dit moment is de exacte invulling nog niet bekend, dus we kunnen nog geen concrete toezeggingen doen. Hou de site maar in de gaten voor meer informatie.

   Beantwoorden
 2. 03 oktober 2017 (Klaas Pieter Mulder) Schreef:

  Ik wil graag meer info over de CRV Mineraal applicatie. Soms gaat bijwerken niet helemaal goed. Is toch meer gedoe dan de oude versie. Mocht er dus een training in de buurt van Groningen zijn dan houdt ik mij aanbevolen.

  Beantwoorden
  • 03 oktober 2017 (CRV) Schreef:

   Beste Klaas Pieter,
   We zijn op dit moment bezig met het zoeken van locaties voor een Basistraining CRV Mineraal voor studieclubs. We hopen eind deze week de data en locaties bekend te kunnen maken, Groningen staat in elk geval op de voorlopige planning. Dus motiveer je studieclub alvast om mee te doen en hou onze site in de gaten!

   Beantwoorden
 3. 06 november 2017 (P.A.M. van Wijk-Rietveld) Schreef:

  Zit niet in een studie-club maar wil wel graag meedoen in de basistraining voor CRV-Mineraal.
  Komt deze ook in de buurt van Giessenburg?

  Beantwoorden
  • 06 november 2017 (CRV) Schreef:

   Geachte heer of mevrouw van Wijk-Rietveld,
   De basistraining is inmiddels ook opgengesteld voor mensen die niet in een studie-club zitten. Op 20 november is er een training in Tricht, niet te ver van Giessenburg. U kunt zich aanmelden via: https://crv-mineraalbasistraining.nl/

   Beantwoorden