CRV Mineraal klaar voor 2015!

categorie Efficiëntie
7
nov
2014
2
Reacties

Het einde van het jaar nadert. Tijd om het bemestingsplan 2014 in CRV Mineraal af te ronden, uw mestboekhouding in te vullen en een nieuw bemestingsplan voor 2015 op te stellen. Alle wettelijke verplichtingen zijn weer doorgevoerd!

In CRV Mineraal zijn de perceelsgegevens DR gecombineerde opgave april 2014 verwerkt. U heeft nu onder de button ‘DR-gegevens 2014-2015’ de gegevens van de gecombineerde opgave 2014 staan.

Nieuw in CRV Mineraal
Ook het gebruiksgemak van CRV Mineraal is weer verder toegenomen. Wat is er nieuw?

Nu is er ook de mogelijkheid om de eindvoorraad van het overig voer over te nemen. Daardoor is er minder kans op fouten en de producten met gehaltes zijn nu overneembaar.

U kunt nu ook de lengte van de kuil invoeren. CRV Mineraal rekent dan zelf het aandeel wat er nog zit van de aangelegde partij ruwvoer.

Overzichten wel/niet op papier?
U ontvangt al veel overzichten die u moet bewaren. Voor de overzichten van CRV Mineraal is dat eigenlijk niet nodig, omdat het programma de overzichten automatisch opslaat en bewaart. Daarom is ervoor gekozen om het CRV Mineraal bedrijfsoverzicht dat u voorheen de 2e week van januari ontving niet meer op papier te versturen. Het bedrijfsoverzicht is te allen tijde digitaal op te vragen in de VeeManager-module Mestbeleid. Aan de hand daarvan kunt u een nieuw bemestingsplan opstellen voor dit jaar.

Wenst u het papieren CRV Mineraal bedrijfsoverzicht wél te ontvangen in januari? Vul dan het formulier in of geef het door bij de Klantenservice van CRV. Op het formulier kunt u ook aangeven of u de papieren overzichten van half februari wel of niet wilt ontvangen.

Formulier papieren overzichten
Nog geen deelnemer aan CRV Mineraal? Meld u hier aan voor VeeManager en download hier de aanmeldingskaart voor CRV Mineraal!

2 reacties

  1. 24 januari 2015 (jhap vink) Schreef:

    aan melden voor krinloopwijzer