CRV Dier: de nieuwe app van CRV

categorie Efficiëntie
16
nov
2020
2
Reacties
Gemakkelijk werken met CRV Dier app
Veemanager app stopt!

Per 1 december wordt de data in de Veemanager app niet meer bijgewerkt, u kunt dan niet meer werken met de Veemanager app. Het lijkt dus alsof de app nog goed werkt, maar in werkelijkheid kijkt u naar de data van bijvoorbeeld gisteren. Met CRV Dier kunt u verder werken. Als u zich heeft aangemeld dan worden uw gegevens automatisch overgenomen. U kunt dus snel weer aan de slag.

Waarom een nieuwe app?

We vervangen VeeManager App om de veiligheid van de data in de toekomst te kunnen garanderen. Maar natuurlijk ook om onze veehouders te kunnen blijven voorzien van de nieuwste handigheden. Daarom stappen we met CRV Dier over op een ander systeem, dat gebruikmaakt van de nieuwste technieken.

CRV Dier is ontwikkeld in samenwerking met onze gebruikers en sluit daardoor goed aan bij de behoefte van de veehouder. De app is met name voor dagelijks gebruik, zoals het maken van een ki-afspraak, invoeren van gegevens, het opvragen van bijvoorbeeld de status van een dier of het melden van een tocht. Dit zijn allemaal handelingen die de veehouder in de stal kan uitvoeren. U heeft dus altijd de gegevens bij de hand en u kunt altijd direct invoeren op uw mobiel. De administratie achteraf is niet meer nodig. Bent u nog niet aangemeld? Dan kunt u dat doen via het aanmeldformulier op onze website.

Wat vinden de gebruikers van CRV Dier?

De nieuwe app CRV Dier werkt heel eenvoudig. Het is natuurlijk even wennen, omdat het er anders uitziet dan de ‘oude’ VeeManager App, maar de testgroep en de nieuwe gebruikers vinden de app een stuk gebruiksvriendelijker.

Ben u geïnteresseerd in CRV Dier, maar heeft u geen VeeManager Compleet-deelname? Neem dan contact op met Klantenservice om de verschillende opties door te spreken.

2 reacties

 1. 24 januari 2021 (Roetman) Schreef:

  Hallo. Ik gebruik al enige tijd de nieuwe app. Maar mis bij “zoek dier” onder het pijltje een overzicht van de vaders van de dieren. Deze vond ik zeer handig om de vaders zo onder elkaar te kunnen zien. Dou dit nog mogelijk zijn binnen de nieuwe app?

  • 11 februari 2021 (CRV) Schreef:

   Beste heer Roetman,

   Bedankt voor uw reactie. Voor de nieuwe apps krijgen wij regelmatig wensen en ideeën binnen, wij bewaren deze op een lijst en proberen zoveel mogelijk wensen te realiseren. Helaas kunnen wij niet alle wensen direct oppakken, maar wij doen ons best om het wel mee te nemen. Blijf vooral uw wensen doorgeven, dit kunt u doen via de feedback knop op elke pagina in de app. Om uw wens nog iets concreter te maken vroegen wij ons af hoeveel vaders u terug zou willen zien? Laat dit weten via de app.

   We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
   Met vriendelijke groet,
   Webredactie