Doe mee met de trainingen voor CRV Mineraal en FosfaatPlanner

categorie Efficiëntie
21
sep
2018
0
Reacties
basistraining

Met CRV Mineraal heeft u het hele jaar door moeiteloos inzicht in de mineralenstromen op uw bedrijf. De FosfaatPlanner helpt u bij het plannen van uw dieraantallen voor de fosfaatrechten. Maar deze programma’s kunnen meer. Om u zélf te laten ervaren welke mogelijkheden CRV Mineraal en FosfaatPlanner uw bedrijf bieden, organiseren we dit najaar een gecombineerde basistraining voor CRV Mineraal en FosfaatPlanner.

Na een korte kennismaking met CRV Mineraal en FosfaatPlanner, bespreken we de uitgebreide mogelijkheden die de applicaties bieden. Natuurlijk is er veel ruimte voor vragen. Na de theorie kunt u zelf oefenen met de gegevens van uw eigen bedrijf.

 

Voor wie is de basistraining CRV Mineraal en FosfaatPlanner?

De training is bedoeld voor nieuwe deelnemers CRV Mineraal en FosfaatPlanner, maar zeker óók voor deelnemers die meer willen weten over de nieuwe updates van CRV Mineraal.
Tijdens de trainingen stellen we laptops met de applicaties ter beschikking, zodat u direct kunt oefenen onder begeleiding van een ervaren CRV-medewerker.

 

Basistraining bij u in de buurt

We geven de trainingen op 27 verschillende locaties verdeeld over het land. Zo is er altijd een basistraining bij u in de buurt. Uw deelname aan de CRV Mineraal en FosfaatPlanner basistraining bedraagt € 55,- per persoon. Een lunch en het gebruik van CRV-laptops is hierbij inbegrepen.
De training begint om 9.30 uur en sluit om 12.45 uur af met de lunch.

 

Meedoen?

Op de website crv-mineraalbasistraining.nl vindt u een uitgebreid overzicht van alle data en locaties en kunt u zich direct inschrijven. Let op: per training is er ruimte voor maximaal 15 personen. Vol = vol. Is de locatie van uw keuze vol, neem dan contact op met de Klantenservice via 088 00 24 440.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *