Volg het CRV-team live op Alpe d’Huez!

categorie Coöperatie
2
jun
2015
0
Reacties
CRV-team Alpe d'Huzes 2015
met v.l.n.r. achter: Chris Schrooten (teamcaptain), Ate Lindeboom, Henk Lutke Willink, Tanja Both, Sierd Dolstra en Leendert v. Everdingen (teamcaptain) - voor: Janbert Esselink, Alie de Haaij en Annalies Dolstra - 2 teamleden missen: Hank Lankhorst, Petra Groot Nibbelink

Nog maar twee dagen en het CRV-team staat aan de voet van de Alpe d’Huez. De sporters kijken terug op een goede voorbereiding en hebben zich maximaal ingespannen om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen. Nu is het moment bijna daar…

De teamleden kwamen zaterdag 30 en zondag 31 mei aan in Alpe d’Huez. ‘Na onze voorbereiding in Nederland volgden nu nog een paar trainingstochten in de buurt van de Alpe en een laatste materiaalcheck,‘ vertelt teamcaptain Chris Schooten.

Ook aan het werven van donaties is veel gedaan. Er is al bijna € 51.000 opgehaald. ‘Sommige sponsors doen hun donatie naar gelang het aantal gerealiseerde beklimmingen, de deelnemers moeten er dus vol voor gaan op 4 juni!’ aldus Chris.

Gedurende de week zijn er ook motivatie- en bezinningsmomenten, waarbij ongetwijfeld veel emoties loskomen, aangezien de deelnemers allemaal hun eigen persoonlijke drijfveer hebben om mee te doen. Vaak een dierbare die is overleden of een geliefde die strijdt tegen kanker.

We weten ons gesteund door het thuisfront en houden jullie op de hoogte!’

Donderdag 4 juni geeft burgemeester Jan van Zanen van Utrecht om 4.30 uur het startschot voor de Alpe d’HuZes en begint het team aan haar eerste klim. Er zijn in totaal 651 lopers en 3.423 fietsers. Doel: één tot zes keer de berg bedwingen.

De CRV-collega’s die achterblijven zijn buitengewoon trots op de deelnemers van het CRV-team en wensen hen een goede, sportieve en onvergetelijke dag!

Blijf verbonden!
Teamcaptain Chris houdt ons op de hoogte tijdens deze enerverende week, dus lees de laatste updates op deze site.

 Het kan nog! Steun het team door middel van een donatie of als crv-medewerker door het inleveren van vrije uren!
 Volg het CRV-team op 4 juni tijdens de beklimming (tijden, foto’s en video)
 Bekijk op 4 juni de beklimmingen via deze livestream