Verras één van uw #cowheroes met een exclusieve thermomok

categorie Coöperatie
2
jun
2020
2
Reacties
#cowheroes

Inmiddels begint het openbare leven in een groot deel van de wereld weer langzaam op gang te komen sinds het uitbreken van de coronapandemie. Maar op de boerenbedrijven heeft er niets stilgestaan. Veehouders werkten en werken nog altijd dag en nacht om voor hun koeien te zorgen en voedsel te produceren. Om deze stille hardwerkende helden in het zonnetje te zetten, organiseert CRV de actie ‘trots op onze #cowheroes’.

Kent u in uw omgeving iemand die dagelijks met koeien werkt en vindt u dat hij of zij een held is? Dan kunt u diegene laten verrassen met een presentje van CRV: een exclusieve #cowheroes thermomok!

Hoe werkt dat?

Meld één van uw #cowheroes aan via het antwoordformulier hieronder en omschrijf waarom u vindt dat hij of zij een held is. Zolang de voorraad strekt verrast CRV de grootste helden met een exclusieve #cowheroes thermomok.
Uw held ontvangt naast de mok ook wie hem of haar heeft aangemeld en uw toelichting!

Let op: inmiddels is de actie afgelopen, het is niet meer mogelijk mensen aan te melden voor de #cowheroes thermomok

Wie op Facebook wil laten zien dat hij of zij een echte cowhero is, kan ons #cowheroes-kader aan de profielfoto toevoegen!

 

 

 

2 reacties

  1. 24 juli 2020 (engbert) Schreef:

    Ik wil graag een mok geven aan onze AB medewerker Arjen. We hebben op de boerderij een vervelende tijd gehad dit voorjaar in ons gezin. En Arjen stond altijd klaar voor ons en de koeien als dat nodig was. Hierdoor kon ik de koeien vertrouwd aan hem overlaten.

    • 03 augustus 2020 (CRV) Schreef:

      Beste Engbert, de actie is al afgelopen, maar wil je hierover even contact met ons opnemen via webredactie@crv4all.com. Alvast bedankt!