Topprestaties leveren

categorie Coöperatie
4
jan
2017
0
Reacties
huldiging Big Boukje 192 door Peter Broecks tijdens CRV-Event Zwolle, juni 2016
Huldiging Big Boukje 192 door Peter Broeckx tijdens CRV-Event Zwolle, juni 2016

2016 was geen eenvoudig jaar. De Nederlandse en Vlaamse veehouderij levert dan wel elk jaar een topprestatie, het was een bijzonder moeilijk jaar waarbij de lagere prijzen een sterke invloed hadden op het inkomen. Maar ook waarin allerlei regelgeving op de veehouderij afkwam. In de melkveehouderij krijgen de bedrijven opnieuw wat zuurstof. In de vleesveesector is dat vooralsnog jammer genoeg niet het geval.

Op de afzetprijzen hebben we met CRV geen invloed, wel kunnen we u als veehouder zo goed mogelijk ondersteunen met de kennis en kunde van onze coöperatie. De op uw bedrijf verzamelde data verwerken en slimme verbindingen tussen data onderling kunnen u daarbij ondersteunen in uw dagelijkse besluitvorming op en voor uw bedrijf.

Topprestaties zie je ook op het komende CRV-Event naar aanleiding van Agriflanders in het Vlaamse Gent. Zowel tijdens de elite-keuringen voor Holstein en Belgisch witblauw als tijdens het nieuwe onderdeel ‘Ondernemen met DNA’ maakt u kennis met topprestaties van Vlaamse veehouders.

Ik hoop van harte u er te kunnen ontmoeten. Tot slot wil ik u, uw familie en uw bedrijf een mooi en gezond 2017 toewensen.

Peter Broeckx – voorzitter van de Raad van Commissarissen van CRV.