Schaatsclinic Heerenveen: leer de fijne kneepjes van CRV-Interfarms

categorie Coöperatie
17
nov
2015
0
Reacties
Jordy Haring in actie tijdens de KNP Marathon cup 2
Jordy Haring in actie tijdens de KNP Marathon cup 2

Het schaatsseizoen is weer begonnen. CRV-Interfarms heeft de eerste wedstrijden er al op zitten met goede resultaten. Maak kennis met de ploeg en zijn begeleiders en ga samen het ijs op. Zij nemen u, beginner of gevorderde, mee in de geheimen van het schaatsen. Het belooft een gezellige en sportieve avond te worden!

Helaas, de clinic in Heerenveen op 22 december 2015 is VOL! De belangstelling was zeer groot. U kunt zich dus niet meer aanmelden. Wij hopen u een volgende keer te ontvangen.

Ook dit seizoen is CRV de trotse hoofdsponsor van CRV-Interfarms, het schaatsteam dat uitkomt in de topdivisie van het marathonschaatsen. Een aantal ploegrijders hebben een directe link met de agrarische wereld. Kenmerken van de ploeg zijn doorzettingsvermogen, teamwork en resultaatgerichtheid.

Iedereen is welkom
De clinic wordt gegeven op de kunstijsbaan in Heerenveen en is bedoeld voor jong en oud van beginner tot gevorderde.

Dinsdag 22 december, 19:00 – 22:00
Thialf
Pim Mulierlaan 1
8443 DA Heerenveen 

Pim Cazemier, Robin Snoek, Sjoerd den Hertog, Jan Korenberg, Robert Bovenhuis en Jordy Harink geven u vakkundige tips en trics om uw schaatstechnieken te verbeteren. Dus kom schaatsen en maak direct kennis met het team.