Onvergetelijke ervaring? Doe mee met Alpe d’Huzes!

categorie Coöperatie
16
nov
2015
0
Reacties

Je staat er niet altijd bij stil, hoe bijzonder het is elke morgen weer gezond op te staan. Dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend: heb je kanker, dan begin je wellicht nooit meer gezond aan een nieuwe dag. Op 2 juni 2016 fietsen wij met een CRV-team de Alpe d’Huzes op om deze mensen een hart onder de riem te steken én om mee te vechten in hun strijd tegen kanker.

Opgeven is geen optie! CRV-team Alpe d'Huzes 2015Het doel? Zoveel mogelijk geld binnenhalen om het leven van mensen met kanker te verbeteren. Afgelopen zomer heeft een CRV-team van veehouders en medewerkers de Alpe d’Huzes beklommen en zo ruim €70.000 ten bate van de kankerbestrijding bij elkaar gefietst.

Fietst u ook mee 2 juni 2016?
21 bochten, 1.000 hoogtemeters en een afstand van ruim 13 kilometer. Een serieuze uitdaging, voor uzelf en voor het goede doel, om deze berg zo vaak mogelijk te beklimmen.

Gaat u de uitdaging met ons aan?
Hebt u interesse om aan dit onvergetelijke avontuur deel te nemen of wilt u meer informatie? Meldt u zich dan aan bij teamcaptain Chris Schooten. Stuur een mail naar crv4kwf2015@gmail.com of neem telefonisch contact op 06 106 477 69.

 Lees hier meer over het evenement Alpe d’Huzes.