Zien we u op de Nationale Vleesvee Manifestatie?

categorie Coöperatie
5
okt
2017
0
Reacties
vleesvee manifestatie
Op de Nationale Vleesvee Manifestatie komen negen verschillende vleesveerassen bijeen

Net als twee jaar geleden organiseert de Federatie Vleesveestamboeken Nederland weer de Nationale Vleesvee Manifestatie. Op 14 oktober 2017 komen in de IJsselhallen in Zwolle negen vleesveestamboeken bijeen voor hun nationale keuring of demonstratiegroep.

Op zaterdagochtend staan de individuele keuringen op het programma. In totaal hebben ruim 100 inzenders meer dan 350 dieren ingeschreven. ’s Middags is er gelegenheid om de bedrijfsgroepen te bekijken, waarna de kampioenschappen plaatsvinden. Hoogtepunt van de dag is de bekendmaking van de nationaal kampioen mannelijk en vrouwelijk per ras.

 

Win mooie prijzen op de CRV-stand

Naast de keuringen kunt u ook een bezoek brengen aan de vakbeurs. Ook CRV, sponsor van het evenement, is aanwezig met een stand. Bezoekers van onze stand die een registratiekaartje invullen, maken kans op een CRV-spermawaardebon ter waarde van € 100,-. Uit alle inzendingen trekken we een gelukkige winnaar voor deze waardebon. Kom dus even aan bij de stand van CRV.

 

Breed aanbod op Vleesvee Manifestatie

Natuurlijk vertellen we u op onze stand ook graag over ons aanbod Belgisch witblauw (zuiver) en overige vleesveerassen. Ons brede aanbod vleesveesperma vindt u ook in onze webshop (klik hier voor Belgisch witblauw, de overige vleesrassen staan hier).