Laat u inspireren op de MRIJ-dag

categorie Coöperatie
4
feb
2016
0
Reacties
MRIJ-dagen regio Oost en Zuid-west

Is mijn fokdoel in lijn met mijn plannen voor mijn veestapel? Als lid van de coöperatie praat u mee over het fokdoel en de mogelijk nieuwe inweging in de NVI. Hiermee legt u de basis voor de veestapel van de toekomst. 

Samen met Studieverenigingen MRIJ-Oost en MRIJ- Zuid organiseert CRV twee gevarieerde bijeenkomsten. U hoort meer over praktische oplossingen om uw bedrijfsrendement te verhogen en natuurlijk wordt u ook bijgepraat over het mrij-fokprogramma en ziet u diverse mrij-stieren. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de mrij-liefhebber in u aan zijn trekken te laten komen!

Annie 93Regio Oost
Datum: woensdag 24 februari 2016
Locatie: De Marke, Vossenbeldsstraat 1 in Wierden

Het programma begint om 11.30 u en eindigt om 15.30 u. Een lunch is inbegrepen. Na enkele presentaties wordt u rondgeleid op het melkveebedrijf van Gerben en Alieke Nijzink in Wierden, waar ook de mrij-koe van het jaar 2015, Annie 93, wordt gehuldigd.

Belangstelling?
Neem contact op met Jan Hendriks (medewerker Verenigingszaken regio Oost). Telefoon: 06-22491831, e-mail: jan.hendriks@crv4all.com.


Regio Zuid
Datum: woensdag 2 maart 2016
Locatie: ‘t Wapen van Wanroij, Kwikstraat 6 in Wanroij

Aanvang programma 11.30 u, einde 15.30 u. Lunch is inbegrepen. Na de presentaties krijgt u een rondleiding op het bedrijf van de familie Geene in Wanroij, waar 165 mrij-koeien aanwezig zijn.

Belangstelling?
Neem contact op met Gerard van der Weijst (medewerker Verenigingszaken regio Zuid-West). Telefoon: 06-22491835, e-mail: gerard.van.der.weijst@crv4all.com.

Wij verheugen ons erop u te mogen ontvangen en heten u van harte welkom op deze mrij-dagen!

> Meer over mrij bij CRV

> Ons actuele aanbod mrij-stieren