‘Laat het nieuwe schaatsseizoen maar komen’

categorie Coöperatie
21
sep
2015
0
Reacties

Met als sponsors CRV en Interfarms is CRV-Interfarms een van de weinige ‘agroteams’ in de topdivisie van het marathonschaatsen. Een logische en mooie combinatie, omdat marathonschaatsen van oudsher een echte ‘boerensport’ is. Niet toevallig dat een aantal ploegrijders een directe link met de agrarische wereld heeft.

De vijf rijders van CRV-Interfarms zijn allen zeer getalenteerd met ieder hun specialisme. Pim Cazemier, Robin Snoek, Sjoerd den Hertog, Jan Korenberg, Robert Bovenhuis en Jordy Harink hebben de afgelopen maanden hard getraind om beslagen ten ijs te komen. De drijvende krachten achter de formatie zijn ploegleider Ynco de Vries en begeleider Ruud Brouwer. Kenmerkend voor de ploeg is doorzettingsvermogen, teamwork en resultaatgerichtheid.

Teamsport
Marathonschaatsen is een echte teamsport waarbij het gaat om uithoudingsvermogen en de juiste techniek (en tactiek). CRV-Interfarms komt inmiddels voor het vijfde jaar uit in de Topdivisie, het hoogste niveau in het marathonschaatsen, onder auspiciën van de KNSB.

Volg het team op de voet
Volg CRV-Interfarms team op Facebook en op Twitter.
Nieuws, wedstrijden, kalender, kortom alles over ons schaatsteam vind je op de site van CRV-Interfarms.