Grote opkomst CRV-vrouwendag

categorie Coöperatie
9
okt
2014
0
Reacties
Vrouwendag
Meer dan 200 boerinnen genoten van de CRV Vrouwendag

In Joure heeft de CRV-vrouwendag een record gebroken met een opkomst van ruim 200 boerinnen: sinds de start in 2010 is dit een verdubbeling van het aantal deelnemers. De ‘dag speciaal voor boerinnen’ voldoet blijkbaar aan een grote behoefte om elkaar te ontmoeten en het vakmanschap te vergroten.

Net als voorgaande jaren was het programma goed gevuld. Van 10.00 tot 15.30 uur namen de boerinnen deel aan tien verschillende workshops, keken ze naar ‘koffietijd’ ‘- waarin drie boerinnen live on stage hun bijzondere verhaal vertelden – en luisterden ze aandachtig naar Truke Zeinstra die een inleiding hield over de sociale aspecten bij bedrijfsopvolging.

Gedurende de dag werden steeds meer verhalen met elkaar gedeeld en groeide de saamhorigheid. Het afscheid aan het einde van de dag ging dan ook vaak gepaard met een welgemeend ‘tot de volgende keer!’.

Een verdiende plek
CRV is verheugd dat boerinnen massaal gebruikmaken van de CRV-vrouwendag en dat daarnaast ook de speciale glossy De Boerin erg goed wordt ontvangen. Bij CRV hebben boerinnen een verdiende plek veroverd.

De CRV-vrouwendagen zijn altijd op de eerste twee dinsdagen van oktober. Op dinsdag 14 oktober houdt CRV nog een vrouwendag in Zeeland (Noord-Brabant).