Goede gesprekken op Land & Tuinbouwbeurs in Zelhem

categorie Coöperatie
11
jun
2015
0
Reacties
Vele veehouders bezochten onze stand op de Tuin & Landbouwbeurs Oost Nederland/Achterhoek

In Zelhem vond van 3 tot en met 5 juni 2015 voor de tweede maal de Land & Tuinbouwbeurs Oost Nederland/Achterhoek plaats. CRV was hier met ruim 200 andere standhouders aanwezig.

In onze stand ging speciaal aandacht uit naar de volgende drie onderwerpen:

  • Ovalert in combinatie met de SCR gezondheidsmeter.
    De SCR gezondheidsmeter werd met interesse ontvangen door de aanwezige veehouders. De gezondheidsmeter volgt de dieren op basis van herkauwactiviteit. Veel vragen gingen over het verschil het verschil met de al bekende versie van Nedap.
  • Vaart in vruchtbaarheid
    Onder de vlag van ‘Vaart in vruchtbaarheid’ gaven verschillende inseminatoren toelichting op de vernieuwde kengetallen rond vruchtbaarheid en het belang van aandacht voor vruchtbaarheid..
  • Lely shuttle
    De nieuwe shuttle voor de Lely AMS werd gepresenteerd: uniek gezien er met een grotere monsterfles gewerkt kan worden die in de toekomst meer onderzoeksmogelijkheden geeft.

Het waren drukbezochte dagen waar onder het genot van een kop koffie of iets fris er veel kennis uitgewisseld is tussen de aanwezigen.

Ook konden veehouders een kaartje bij de CRV-stand inleveren, waarmee ze kans maken op een I-pad. Velen hebben dit gedaan en de gelukkige wordt binnenkort bekend gemaakt.

Was u er ook bij? Wij horen graag hoe u het beleefd heeft!