Geslaagd boerinnendiner met directie CRV

categorie Coöperatie
9
feb
2016
0
Reacties
Vlnr: Janet Heilersig, Gea Worsink, Joke Pasman, Alfred de Vries, Joop Kersten, Ans Schimmel, Anne-Marie Eeckhaudt, José Buijs en Elke Van Bogaert

Zes boerinnen en twee directieleden van CRV ontmoetten elkaar donderdag 4 februari in Vught in een gezellige ambiance. Voor beide partijen werd het een levendige avond.

De boerinnen, afkomstig uit Vlaanderen en Nederland, hadden op de CRV-vrouwendag ‘Een diner met de directie van CRV’ gewonnen. Zij wisten pittige vragen te formuleren en mochten deze op 4 februari rechtstreeks stellen aan de directieleden Joop Kersten en Alfred de Vries.

Inspirerend
De directie was onder de indruk van de drive en kennis van zaken van de boerinnen, maar ook van de manier waarop zij tegen bepaalde kwesties aankijken (bijvoorbeeld ‘hoe maakbaar is de koe’). Het leverde interessante discussies op, temeer omdat de boerinnen een duidelijke mening hadden en zij zich daar niet zomaar vanaf lieten brengen. Ook de boerinnen kijken met plezier terug op deze ontmoeting.

Elke-Van-Bogaert600Elke Van Bogaert: ‘Een hele leerzame, verrijkende avond. Fijn dat iedereen, zowel mannen als vrouwen, er met enthousiasme aanwezig was! Ik vond het aangenaam dat de directie de tijd nam om met iedereen in gesprek te gaan en een uitgebreid antwoord te geven op alle vragen. Het was verruimend, interessant om iedereen, zowel privé als beroepsmatig, een beetje te leren kennen, in een gezellig kader, met lekker eten en een vleugje humor.’