Extra dag voor studieclubs op Dairy Campus (vol)

categorie Coöperatie
6
dec
2016
0
Reacties
Dairy Campus Leeuwarden
Dairy Campus, hét nationale en internationale centrum voor onderzoek, innovatie, educatie en training op het gebied van de melkveehouderij

Op woensdag 8 februari 2017 organiseert CRV een extra studiedag voor fok- en veeteeltstudieclubs. Dit vanwege de enorme hoeveelheid aanmeldingen voor eerdere studiedagen.

Goed nieuws voor studieclubs, want op 8 februari wordt er een extra studiedag gehouden, ditmaal op een plek die bruist van kennis en innovatie, de Dairy Campus in Leeuwarden.

 Vanwege grote belangstelling is de extra studiedag vol. 

Boeiend programma
Wat zijn de effecten van fokkerij op de gezondheid en efficiëntie van de veestapel? Een superactuele vraag die de basis vormt van het onderzoek dat wordt uitgevoerd door CRV, Wageningen University and Research en Dairy Campus.

Als bezoeker krijgt u een kijkje achter de schermen. U wordt bijgepraat over de stand van het onderzoek en over de resultaten die u kunt behalen met de Better Life-fokkerijgetallen van CRV. Gastspreker Roel Veerkamp of Yvette de Haas (Wageningen UR Livestock Research) zullen u deskundig informeren en inspireren.

Dynamische kennisomgeving
Uiteraard krijgt u een rondleiding over de Dairy Campus om met eigen ogen het praktijkonderzoek te bekijken. Het programma biedt alle ingrediënten voor een leerzame, gezellige middag. Wacht niet te lang om uw studieclub aan te melden.

De rondleiding op de Dairy Campus op 16 november

De rondleiding op de Dairy Campus op 16 november

Datum: wo. 8 februari 2017
Tijd: 12.00-16.00 u
Locatie: Dairy Campus, Boksumerdijk 11, Leeuwarden