CRV-Boerindagen volgeboekt

categorie Coöperatie
26
okt
2018
2
Reacties
CRV-Boerindag: Corine Rotteveel-Kruik uit Stellendam is een van de inspirerende boerinnen in FEM-talk
Corine Rotteveel-Kruik uit Stellendam is een van de inspirerende boerinnen in FEMtalk

De aanmeldingen voor de CRV-Boerindagen stroomden binnen de afgelopen dagen. Zowel in Joure als in Giessenburg is het maximum aantal deelnemers bereikt. Inschrijven voor de CRV-Boerindagen is dus niet meer mogelijk.

De CRV-Boerindag is een leerzame, gezellige dag met inspirerende sprekers, interessante workshops, een lunch en als afsluiting een boerinbuffet. Voor leden en klanten van CRV is deze dag gratis. Wel even vooraf aanmelden via onze site. En wees er snel bij, want vol = vol. Of u jong of oud bent, geboren op een boerderij of midden in de stad, vooral meewerkend of juist meedenkend boerin bent, op de CRV-Boerindagen is iedereen weer welkom. Op dinsdag 6 november strijkt De Boerin neer in Joure en een week later in Giessenburg.

 

Voor elk wat wils 

Het programma van de CRV-Boerindagen biedt voor ieder wat wils. Tijdens de talkshow FEMtalk ontvangt CRV-gastvrouw José Buijs inspirerende boerinnen. In Giessenburg schuift onder meer Corine Rotteveel aan, melkveehoudster met een boerencamping in Stellendam (zie foto). In Joure is Eline Vedder een van de gasten. De boerin uit Ruinerwold ontpopte zich na verschillende televisieoptredens tot boerenboegbeeld.

Een aanrader is ook het optreden van ‘cowmunicator’ Ronald Rongen. Zijn verhaal over stressvrij omgaan met kalveren is beslist de moeite waard.

Tijdens de CRV-Boerindag krijgt iedere boerin de gelegenheid om twee workshops te volgen. Op de aanmeldpagina vindt u meer informatie over de workshops.

Aanmelden verplicht

De CRV-Boerindag is gratis voor onze leden en klanten, maar aanmelden is verplicht. Inmiddels is het maximum aantal deelnemers voor beide dagen bereikt. Meer informatie over het programma staat in het nieuwste nummer van tijdschrift de Boerin (verschijnt vanaf 25 oktober) en op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties

 1. 28 oktober 2018 (j van zoelen) Schreef:

  ik zou graag met 2 personen naar de inspirerende crv boerindag willen gaan. kan dat a.u.b nog

  Beantwoorden
  • 29 oktober 2018 (CRV) Schreef:

   Helaas, zoals in het bericht is vermeld zitten we echt helemaal vol, we kunnen geen uitzonderingen maken. Volgend jaar beter!

   Beantwoorden