CRV-Boerindag 2019: alleen nog plek in Torhout

categorie Coöperatie
29
okt
2019
0
Reacties
CRV-boerindag

De CRV-Boerindag is een dag speciaal voor boerinnen. Het is een leerzame, gezellige dag met inspirerende sprekers, een keuze uit interessante workshops, een lichte lunch en u sluit de dag af met een boerenbuffet. En natuurlijk ontmoet u collega-boerinnen! Deze dag is gratis voor leden en/of klanten van CRV. 

De CRV-Boerindag is een leerzame, gezellige dag met inspirerende sprekers, interessante workshops, een lunch en als afsluiting een boerinbuffet. Voor leden en klanten van CRV is deze dag gratis. Wel even vooraf aanmelden via onze site. En wees er snel bij, want vol = vol. Of u jong of oud bent, geboren op een boerderij of midden in de stad, vooral meewerkend of juist meedenkend boerin bent, op de CRV-Boerindagen is iedereen weer welkom. Op dinsdag 12 november 2019 strijkt De Boerin neer in Markelo en een week later in Torhout (België).

Let op: de CRV-Boerindag in Markelo is vol, inschrijven is niet meer mogelijk. Nederlandse boerinnen zijn ook welkom in Torhout (België), daar is nog wel plek!

 

Voor elk wat wils 

Het programma van de CRV-Boerindagen biedt voor ieder wat wils. Zoals FEMtalk, de talkshow met inspirerende boerinnen of de leerzame inleiding van ‘cowmunicator’ Ronald Rongen over het gedrag van runderen. Ook krijgt iedere boerin de gelegenheid om twee workshops te volgen; praktische workshops waarmee je als boerin zowel in het voor- als in het achterhuis je voordeel kunt doen.
Tussendoor is er volop gelegenheid voor een weerzien of een kennismaking met collega- boerinnen. Of loop eens over de Boerinmarkt met allerhande leuke spullen. De dag wordt afgesloten met een heerlijk Boerinbuffet.

Aanmelden verplicht

De CRV-Boerindag is gratis voor onze leden en klanten, maar aanmelden is verplicht. Meer informatie over het programma staat in het nieuwste nummer van tijdschrift de Boerin (verschijnt vanaf 29 oktober) en op deze pagina.