CRV stopt als hoofdsponsor van schaatsploeg

categorie Coöperatie
8
jan
2016
0
Reacties

CRV en Interfarms beëindigen na dit schaatsseizoen de sponsoring van marathonschaatsploeg CRV-Interfarms. De reden is dat beide partijen hebben besloten om na vier succesvolle jaren een nieuwe invulling te geven aan hun sponsorbeleid en zich daarom terugtrekken uit het marathonschaatsen.

CRV en Interfarms benadrukken dat ze zeer tevreden zijn over de prestaties van de ploeg en dat ze ook in de tweede helft van het lopende schaatsseizoen met trots invulling zullen geven aan het sponsorschap.

De stichting Agribusiness for Sports is momenteel op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Voorzitter Hendrik Jan Achterhof: ‘De rijders, de ploegleiding en diverse sponsoren rond de ploeg willen door. Met een sterke hoofdsponsor kan dat. Het is een ploeg die barst van jong talent dat er vol voor gaat’. De schaatsploeg rijdt de komende maanden nog volop wedstrijden – waaronder op natuurijs – waardoor potentiële sponsoren met eigen ogen kunnen zien waartoe de ploeg in staat is.

Smaakmaker
CRV-Interfarms staat al jaren bekend als een echte smaakmaker in de Topdivisie van het marathonschaatsen. De ploeg startte dit jaar met een nieuwe samenstelling en dat bracht opnieuw veel elan. Op 20 december leidde dit zelfs tot de eerste ritzege. Tijdens de marathon van Enschede kwam Sjoerd den Hertog als eerste over de finish en toonde hiermee in welke positieve sportieve flow de ploeg momenteel presteert.

CRV gaat het lopende seizoen 2015-2016 gewoon door met het organiseren van activiteiten rond de schaatsploeg en hoopt met vele veehouders nog volop te genieten van de sportieve prestaties van de ploeg.

Een schaatsmarathon bijwonen?
 Kijk voor data en locaties in de agenda