CRV actief op het Koelplein tijdens de NRM

categorie Coöperatie
27
jun
2019
0
Reacties
koelplein op de nrm 2019

Op de NRM 2019 is een speciaal plein ingericht voor jongeren: het Koelplein. Ook CRV draagt hier haar steentje in het toekomstdebat op vrijdag en met een interactieve workshop op zaterdag. Het hele programma van het Koelplein is te vinden op de site van de NRM

In het toekomstdebat op vrijdag 28 juni gaan jongeren in gesprek over de toekomstvisie van de beleidsmakers van Agrifirm, Rabobank, FrieslandCampina en CRV. Namens CRV neemt directeur Huib Jan Krasenberg deel aan het debat. Alle NRM-bezoekers zijn tussen 12.00 en 13.00 uur welkom om het debat te volgen.

 

Interactieve workshop Koelplein

Op zaterdag geeft CRV tussen 14.45 en 15.30 uur een interactieve workshop op het Koelplein. Ook hier geldt dat iedereen welkom is. We behandelen vier onderwerpen, het publiek bepaalt welk onderwerp als eerste aan bod komt en daarmee ook welk onderwerp de meeste tijd krijgt. De onderwerpen die aan bod komen zijn: ‘CRV Dier-app, app van de toekomst’, ‘Fokken op Maat, bepaal zelf je eigen fokkoe’, ‘Meer grip op fosfaat‘, ‘Met minder voerkosten naar een hoge topproductie’.
Alle jongeren die deelnemen aan de workshop ontvangen een leuk cadeau!

 

Meer CRV-activiteiten

Natuurlijk organiseert CRV nog veel meer activiteiten tijdens de NRM 2019. Op deze pagina vind je een overzicht!