CRV-leden binden de ijzers onder

categorie Coöperatie
1
feb
2016
2
Reacties

Leer de fijne schaatskneepjes van het CRV-Interfarms-schaatsteam! Een unieke en gezellige gelegenheid om uw schaatstechniek te verbeteren. Speciaal voor de leden van CRV op maandag 22 februari 2016 in Biddinghuizen.

CRV is hoofdsponsor van CRV-Interfarms, een van de weinige teams uit de agrosector die meedoen in de topdivisie van het marathonschaatsen. Sport en agro, een mooie combinatie omdat een aantal ploegrijders een directe link met de agrarische wereld heeft. Kenmerkend voor de ploeg zijn doorzettingsvermogen, teamwork en resultaatgerichtheid.

Gratis schaatsclinic voor CRV-leden
Graag bieden wij u als CRV-lid een gratis schaatsclinic aan. Beginner of gevorderd, iedereen is welkom (maximaal 200 deelnemers)! De clinic vindt plaats op de kunstijsbaan in Biddinghuizen.
CRV-Interfarms-incl-Jordy-Harink600
Pim Cazemier, Robin Snoek, Sjoerd den Hertog, Jan Korenberg, Robert Bovenhuis en Jordy Harink hebben de afgelopen maanden hard getraind en veel wedstrijden gereden. De mannen zijn in vorm en u kunt rekenen op vakkundige tips en tricks om uw techniek te verbeteren. Het belooft een hele gezellige en leerzame middag te worden!

Vragen?
Informeer bij uw veestapeladviseur of stuur een e-mail naar: schaatsploeg@crv4all.com

Wanneer en waar?
De clinic vindt plaats op maandag 22 februari 2016 van 13.00-16.30 u. Adres: Flevonice, Strandgaperweg 20 in Biddinghuizen.

Aanmelden
U kunt zich direct aanmelden

2 reacties

  1. 05 februari 2016 (w van Engelen) Schreef:

    Kan het hele gezin gaan schaatsen in biddinghuizen?

    • 05 februari 2016 (CRV) Schreef:

      De schaatsclinic is voor jong en oud. Er is alleen een maximum van 200 deelnemers.