Aanmelden CRV Dier

Aanmelden

Hier kunt u zich aanmelden voor deelname aan de nieuwe app CRV Dier. Na het invullen van onderstaand formulier ontvangt u een e-mail om uw aanvraag definitief te maken.

Wat is CRV Dier?

CRV Dier is dé app die uw dagelijkse werkzaamheden rondom uw veestapel makkelijker maakt.

Uw veestapel in één oogopslag

In één oogopslag ziet u welke dieren er vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben, welke koeien er binnenkort afkalven en welke dieren u droog kunt zetten. U kunt gemakkelijk VKI, geboorte of inseminatie registreren, een afspraak voor inseminatie maken en uw spermavoorraad bijhouden. Daarnaast kunt u eenvoudig een behandeling melden, of uw lijsten beheren, zoals geplande behandelingen, wachttermijnen of vruchtbaarheidscontrole.

 

Vervolgstappen aanmelden 

  1. Na het invullen van het aanmeldformulier ontvangt u een mail met bevestigingslink.
  2. Klik op deze link om uw aanvraag te bevestigen. 
  3. Vervolgens maken we uw bedrijfsgegevens geschikt voor CRV Dier. Zodra dit gereed is,  ontvangt u van ons een e-mailbericht. In deze e-mail staat beschreven hoe u CRV Dier kunt downloaden en hoe u inlogt bij CRV Dier.
  4. Download CRV Dier via de Google Play Store of App Store en ga aan de slag.
 

Om in te loggen in CRV Dier, HerdOptimizer en alle toekomstige applicaties van CRV werkt u met een zogenaamde MijnCRV-account.
Heeft u nog geen MijnCRV-account? Tijdens het aanmeldproces krijgt u instructies om deze in te stellen.
Gebruikt u HerdOptimizer? Dan heeft u al een MijnCRV-account! U kunt uw gebruikersnaam en wachtwoord voor HerdOptimizer ook gebruiken voor CRV Dier.

 

De deelname is inbegrepen bij het VeeManager compleet-pakket.

De deelname aan CRV Dier is inbegrepen bij het VeeManager compleet-pakket. Maakt u geen gebruik van dit pakket, dan neemt onze klantenservice contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. 

U kunt CRV Dier gebruiken in uw dagelijkse werkzaamheden op uw bedrijf. Dit geeft ons inzicht in de werking van de applicatie voor verschillende situaties. Daarbij horen we graag uw mening over de werking van de onderdelen of de zaken waar u tegenaan loopt of anders zou willen zien. Daarmee blijven we CRV Dier verbeteren.

Ingevoerde gegevens via de applicatie zoals registratie van geboortes, ki-opgave, dhz-inseminaties of drachten worden verwerkt via de officiële kanalen en zijn daardoor ook zichtbaar in VeeManager. Het onderdeel gezondheid in CRV Dier is volledig vernieuwd, dit onderdeel staat op zichzelf en wisselt niet uit met Veemanager. Doet u een invoer in CRV Dier dan ziet u dit niet terug in Veemanager en andersom. Ook persoonlijke opmerkingen bij dieren worden niet uitgewisseld met VeeManager en zijn alleen zichtbaar in CRV Dier.

Ja, CRV Dier werkt zowel online als offline. De ingevoerde gegevens worden uitgewisseld zodra de applicatie verbinding heeft. Heeft u lange tijd geen internetverbinding gehad, dan krijgt u hierover een melding in CRV Dier. LET OP: voor ki-opgaves is een internetverbinding wel nodig!

CRV Dier zal per 1 december 2020 de Veemanager app vervangen, de VeeManager app is dan niet meer te gebruiken. CRV Dier en Veemanager kunnen nu nog wel samen worden gebruikt, op een aantal onderdelen na. Zie het antwoord op de vraag ‘Komen de gegevens van CRV Dier ook in VeeManager terecht?’.